Toate drumurile duc la Hanul Greweln!

Inconjurat de paradisul verde al padurii, intr-o atmosfera calda si eleganta, Hanul Greweln va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in compania celor dragi. Aici, posibilitatile sunt nenumarate: va ajutam sa organizati evenimente reusite precum nunti, botezuri, petreceri private, intalniri de afaceri, sau pur si simplu puteti alege sa va relaxati impreuna cu familia, servind masa in regim a la carte.

Capacitate


Hanul Greweln dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de pana la 200 de persoane, un foisor cu aproximativ 120 de locuri, o sala de conferinte pentru 30 de persoane, si un salon intim pentru intalniri restranse de pana la 30 de locuri. Aici te poti desfata cu cele mai interesante preparate din bucataria traditionala si cea internationala si poti degusta o gama de vinuri alese cu atentie.De asemenea va punem la dispozitie ingredientele necesare unei vacante de vis in liziera padurii, oferindu-va 7 camere duble, decorate in stil traditional sasesc.

Copiii dumneavoastra se vor distra de minune in parcul special amenajat pentru ei, astfel incat sa va puteti odihni si sa stati linistiti in privinta lor. Ne plac copiii si ne place sa-i vedem fericiti. Asa ca, daca iti alegi sa petreci cateva zile in mijlocul naturii, la Hanul Greweln copiii tai se vor simti foarte bine. In parcul special amenajat pentru ei se pot da in tobogane, leagane, au bancute colorate, groapa de nisip si mult spatiu verde. Si mai mult decat atat, organizam evenimente speciale pentru ei, unde jocul si distractia sunt cuvintele de ordine. Meniuri delicioase pentru cei mici. Foisor pentru petreceri sau relaxare, loc de joaca special amenajat si evenimente pentru copii.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta masinii si a locului de parcare, pentru ca la Hanul Greweln va oferim spatiu suficient si paza.

Hanul Greweln
Str. Greweln, nr. 1
Medias, Jud. Sibiu,
România


Program
  • 1000 - 2200
  • 1000 - 2200