Termeni și condiții

Bine ati venit pe site-ul https://hanulgreweln.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC Dobemar SRL cu sediul social in Seica Mica, FN, jud Sibiu, punct de lucru HANUL CAPRIOAREI str. GREWEL nr. 1 MEDIAS, Nr.ord.Reg.Com.: J32/145/2009, Cod de înreg. fiscală: 25149050, este proprietarul/administratorul website-ului https://hanulgreweln.ro

SC Dobemar SRL, denumita generic in cele ce urmeaza Dobemar SRL, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Hanul Greweln. Hanul Greweln Medias nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Hanul Greweln garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Dobemar SRL.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Hanul Greweln Medias pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hanul Greweln se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hanul Greweln.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Hanul Greweln se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Dobemar SRL, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Hanul Greweln Medias certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Dobemar SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Dobemar SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Dobemar SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Dobemar SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa Dobemar SRL.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Dobemar SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Dobemar SRL.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Hanul Greweln Medias SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Hanul Greweln Medias – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Dobemar SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Dobemar SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Hanul Greweln, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Hanul Greweln Medias, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Hanul Greweln in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Pe site-ul Hanul Greweln se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in maxim 120 minute, de luni pana vineri intre 9:00 si 17:00.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Hanul Greweln.

In functie de modul de garantare a rezevarilor, acestea pot fi:

– negarantate – rezervarea este valabila pana la ora 18:00 in ziua sosirii; sosirile dupa aceasta ora trebuie specificate explicit in campul ‘Comentariu’

– garantate cu carte de credit – rezervarea este valabila pana a doua zi dimineata. In caz de nesosire Dobemar SRL va retine contravaloarea primei nopti de cazare.

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestarii serviciilor de cazare.
Dobemar SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, precum si cardurile emise in America de Nord/Canada.

7. Anulari / nesosiri

Nesosire sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la hotel la data stabilita. De asemenea este considerata rezervare neonorata si situatia in care, din diferite motive, clientul face plata la receptie, desi anterior facuse plata catre Hanul Greweln. In cazul unei nesosiri rezervarea isi pierde valabilitatea. Anularea unei rezervari de catre utilizator se poate face in orice moment, inclusiv in ziua sosirii daca rezervarea este garantata. Daca anularea se face cu mai putin de o zi lucratoare inainte de data sosirii, rezervarea poate fi considerata nesosire. Anularile se fac la receptie sau prin email. Anularile transmise prin email sau alt mod catre Hanul Greweln pot sa nu aiba efect si anularea sa nu se efectueze.

Hanul Greweln isi rezerva dreptul de a anula fara avertisment orice rezervare efectuata de utilizatori care au facut in mod repetat rezervari negarantate ce nu au fost onorate.

8. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA si mic dejun dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

9. Plati / garantii

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Hanul Greweln este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii, sau in avans catre Dobemar SRL. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.

In anumite situatii sistemul poate accepta doar plata in avans sau garantarea cu carte de credit a primei nopti de cazare.

Anularea pachetelor speciale (de ex. Revelion) poate fi facuta doar prin fax, asa cum urmeaza:

– in primele trei ore – fara taxa de anulare

– dupa trei ore – taxa de anulare de 100% (valoarea pachetului se incaseaza si nu se returneaza)

In cazul garantarii cu carte de credit, se obtine de la banca o autorizare pentru o suma egala cu valoarea primei zile de cazare. In caz de nesosire Dobemar SRL va retine aceasta suma.

10. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Hanul Greweln poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Hanul Greweln poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Hanul Greweln si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Dobemar SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Dobemar SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea Dobemar SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Hanul Greweln, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea Dobemar SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Hanul Greweln , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.